lördag 4 januari 2014

Gravad lax fortsättning. Garavad lax ciag dalszy.


 Gravad lax kan du servera på många olika sätt. Som ett lyxigt pålägg eller som en huvudingrediens till en middag. Jag tycker att den kräver ett syrlig sällskap och denna gången serverade jag laxen tillsammans med en rysk specialitè Bliny,  svensk löjrom  från vackra Vänern, gräddfil och rödlök.

Efter en hel del letande fastande jag för denna fenomenala recept på Bliny http://whiteplate.blogspot.se/search?q=bliny




 Gravad lax mozesz serwowac na wiele roznych sposobow.Jako luksusowa kanapke lub jako podstawowy skladnik do twojego obiadu.Uwazam ze losos wymaga towarzystwa kwasnego i tym razem zaserwowalam mojego lososia w towarzystwie rosyjskiego specjalu Bliny, szwedzkiego kawioru z pieknego jeziora Vänern, kwasnej smietany oraz cebuli czerwonej.

Po dlugich poszukiwaniach zachwycil mnie ten oto fenomenalny przepis na Bliny: http://whiteplate.blogspot.se/search?q=bliny
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar