fredag 25 oktober 2013


Pesto på lättrostade pinjenötter, ekologisk basilika, en mogen parmisano... återigen en lyckad och smakrik variant som jag varmt rekommenderar.

Pesto na bazie pieczonych orzeszkow piniowych, ekologicznej basiliki, dojrzalego parmigianno... po raz kolejny pelne smaku pesto ktore goraco polecam.

Ingredienser:

2 fulla nävar  ekologisk basilikablad
en liten näve av persiljeblad
2 vitlöksklyftor
60 gr lättrostade pinjenötter
1 dl riven parmisano
1 1/2dl olivolja
flingsalt och nymalen svartpeppar

Skladniki:

2 "duze" garscie  ekologicznych listkow bazyli
1 mala garsc listkow pietrzuszki
2 zabki czosnku
60 gr lekko zarumienionych orzeszkow piniowych
1 dl startego sera parmisano
1 1/2 dl oliwy z oliwek
sol w platkach i siezo zmielony pieprz

Mixa alla ingredienser med en stavmixer. Tillsätt olivolja lite i taget tills du får din krämig pesto.

Zmiksuj wszystkie skladniki za pomoca blendera dodajac po troche oliwe do uzyskania kremowej konsystencji twojego pesto!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar